House in the West

size: 3500 sq ft
client: –
location: Bukit Panjang, Singapore
works: Spatial Design
photographer: Omar

Traditionally, the activities in the living and dining space are separated. Family members only see each other either before or after work. Here, the layout encourages interaction, no matter what activity each member is doing. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

More Projects